Tiimi

 

Oikiat naiset, oikialla paikalla!

 

 

  "The three Finnish Moms!
Vasemmalta Taija Sailio, Anne Jurvelin-Pummila ja Jetta Liukkonen

 

KM Jetta Liukkonen on yrityksen perustajajäsen ja vastaa yrityksessä pääsääntöisesti strategisista kumppanuuksista ja verkostoista, rahoituksesta, yritysviestinnästä, hanketoiminnan koordinoinnista ja BtoB yhteyksistä.

Ennen yritystoimintaa Jetta on toiminut pitkään luovien alojen kehittämisen ja rahoituksen parissa. Jetalla on vankka kokemus EU-projektien läpiviennistä. Yritystoiminnan ohella Jetta on matkailua, mökkeilyä ja taidetta harrastava uusperheen äiti.

 

TaM Anne Jurvelin-Pummila on toinen yrityksen perustajajäsenistä sekä hallituksen puheenjohtaja. Anne vastaa tuotteen kehitystyöstä, tuotantoprosessin kokonaisuudesta; sujuvuudesta, alihankintayhteyksistä ja sekä visuaalisesta että teknisestä laadusta.

Anne on toiminut kuvataiteen opettajana kahdeksantoista vuoden ajan. Ennen nykyistä yritystä hän on toiminut myös sivutoimisena yrittäjänä kymmenen vuotta. Toimialana on ollut oma taiteellinen tuottaminen, opettaminen sekä galleristina toimiminen. Maalaaminen, luonnossa samoilu ja saunominen ovat Annen avaimet rentoutumiseen.

 

TaM Taija Sailio vastaa mallistoista, muotoiluosaamisen hankkimisesta sekä Oikiat Oy:n tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä. Taija on toiminut luovien alojen managerina, projektipäällikkönä, yrittäjänä sekä muotoilijana. Hänen kiertotalouteen perustuva tuotteensa on ollut myynnissä 17:ssa maassa, mm. MoMa NY:n ja Tokion myymälöissä. Taija rentoutuu leipomalla överikakkuja lastensa kanssa.

 

Yhteistyökumppanit

Meillä on ollut ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä lukuisien eri alojen osaajien kanssa! Esittelemme tässä osan heistä:

 

 

Valokuvaaja Sanna Krook

Olen oululainen valokuvaaja, jota valokuvaajana – ja elämässä muutenkin – kiehtoo erityisesti ihmiset ja arki, pienet asiat. En halua kuvistani poistaa elämän jälkiä, ryppyjä tai nyppyjä, vaan ihmiset ovat kauniita ja kiehtovia juuri sellaisena kuin ovat. On ollut ilo kuvata Vaatelaastarille, kahden naisen arjesta syntyneelle innovaatiolle, joka paikka kerrallaan muuttaa maailmaa paremmaksi. Kuvasimme monta kiinnostavaa persoonaa, kaikki erilaisia. Kuvien lähtökohtana oli, että mallimme tulivat kuvauksiin omissa vaatteissaan, sellaisina kuin ovat. 

Koulutukseltani olen valokuvaaja (VAT) ja filosofian maisteri. www.sannakrook.com

 

 OAMK:n opiskelijat

Olemme kuuden hengen porukka Oulun ammattikorkeakoulusta. Opiskelemme toista vuotta myyntiä ja markkinointia, ja aloitimmekin yhteistyön Vaatelaastarin kanssa kouluprojektin kautta. Lähdimme projektiin mukaan, koska uskomme tähän tuotteeseen ja yritykseen, jonka arvot kohtaavat hyvin meidän omien arvojemme kanssa.  

Yhteistyö Oikiat Designin kanssa kesti kevään 2019 ajan, ja se oli antoisaa sekä opettavaista. Pääsimme näkemään oikean yrityksen toimintaa läheltä digimarkkinoinnin näkökulmasta. Rakensimme verkkosivuja sekä tuotimme sisältömateriaaleja Instagramiin ja Facebookiin, mikä oli todella mielenkiintoista. 

Toivomme Oikeille naisille rutkasti onnea ja menestystä Vaatelaastarin parissa! 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods